23948sdkhjf

MHI Vestas udvider igen i Taiwan

Sammen med samarbejdspartneren CIP har MHI Vestas leaset sig ind i en 5.000 kvadratmeter stor fabrik på havnen i Taichung i Taiwan. Fabrikken er leaset af Fortune Electric.

Fabrikken ligger i tilknytning til det kajområde, hvor præmontagen af vindmøllerne til havmølleparkerne Changfang og Xidao skal finde sted.

Den nye fabrik skal blandt andet bruges til montage af turbine-hubs samt slut-montage og test af naceller.

- En bæredygtig placering kræver også tilstrækkelige sites til, at offshore vind projektaktiviteter kan blive gennemført sikkert. Fortune-fabrikken er en velegnet lokation til nogle af de banebrydende produktionsarbejder, som MHI Vestas bringer til Taiwan. Det her bliver en nøglelokation for MHI Vestas’ aktiviteter i Taiwan, og vi er glade for at sikre pladsen, siger Maida Zahirovic, Taiwan business director hos MHI Vestas.

MHI Vestas har oprustning kraftigt i Taiwan for at sikre sig en del af et forventet meget lukrativt marked for havvind. Tidligere har man blandt andet indgået aftaler om sourcing af vinger, levering af materialer til produktion af vingerne, kabler, tårne, støbegods, koblingsanlæg, rotor hubs, hub-plader, transformerteknologi og nacelle-rammer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172