23948sdkhjf

Siemens Gamesa-boss stryger til tops i vindmølle-organisation

Andreas Nauen er blevet valgt som bestyrelsesformand for WindEurope.

Han skal sidde på posten de næste 18 måneder og skal lede organisationen sammen med næstformand Nicolas Couderc, executive vice-president for EDF Renewables.

- Den europæiske industri har bevist, at man sidder i førersædet for den globale vindindustris udvikling. Vi har opbygget stærke færdigheder, enorme erfaringer og udviklet en pålidelig leverandørkæde på tværs af kontinentet. Vi må forlade os på alle disse egenskaber for at tage et stort skridt mod dekarboneringen og elektrificeringen af økonomien. Vi er i den rigtige industri på det rigtige tidspunkt. Vedvarende energi har vist sig at være den mest fleksible energikilde under pandemien. Derudover gør alle de ambitiøse tiltag, regeringer udruller verden over, såsom den nyligt lancerede European Offshore Renewable Energy Strategy 2050, os positive i forhold til den økonomiske genopretning baseret på ren energi, siger Andreas Nauen.

- Vejen mod en retfærdig og vedvarende energiomstilling er en fælles opgave. Det er en stor ære, at mine kolleger i vindindustrien har valgt mig til at repræsentere interesserne for hele vinds værdikæde. Jeg forpligter mig til at arbejde hårdt for at gøre vores stemme hørt i en industri, der leverer et enormt industrielt potentiale, teknologilederskab i tillæg til stabil, ren energiforsyning, fortsætter han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172