23948sdkhjf

Ny adm. direktør hos Dansk Energi Gruppen

Med henblik på at fremtidssikre samt videreudbygge forretningsområderne i Dansk Energi Gruppen i Vejle, er Michael Søndergaard med virkning fra 1. januar 2012 indtrådt i organisationen som adm. direktør og medejer.
Aftalen indebærer at Michael Søndergaard tiltræder som adm. direktør i samtlige selskaber i DE-Gruppen, Dansk Energi Service A/S, Dansk Energi Montage A/S, Dansk Energi Teknik A/S, samt Schiller Energi A/S.

Palle Jensen, Jan Hansen og Hans Peter Hansen fortsætter som teknisk direktører i de respektive selskaber og vil medvirke til at sikre den fornødne kontinuitet i dagligdagen. Samtidig betyder det også at der vil blive frigjort tekniske ressourcer, der dedikeres ud imod markedet, således at DE-Gruppen til enhver tid vil være i stand til at tilbyde den optimale energiløsning til kunderne.

- Med skiftet sættes der fokus på at sikre den fremtidige udvikling af selskaberne, såvel på den nationale som den internationale platform, skriver Dansk Energi Gruppen i en pressemeddelelse.

Det glidende generationsskifte skal ses som en klar styrkelse af selskabernes fremtidige eksistensberettigelse i markedet for energiløsninger. Ligeledes vil dette være en del af den strategiske udvikling der har til hensigt at sikre DE-Gruppens fortsatte plads i markedet som en stærk professionel, kvalitetsbevidst aktør.

Michael Søndergaard har med sin mangeårige erfaring indenfor forskelligartede B-t-B virksomheder, herunder flere brancherelevante, en solid baggrund for at kunne videreudvikle virksomhederne i forbindelse med design, produktion, projektstyring, levering og servicering af energiprojekter såvel nationalt som internationalt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127