23948sdkhjf

Tre-For indfører ny afregningsform

Tre-for overgået til en ny afregningsform for koncernens mere end 135.000 el, vand- og fjernvarmekunder, mens nye fjernaflæste målere skal sætte fokus på energiforbruget.
Faktisk afregning er navnet på det nye afregningsprincip, for kunderne skal fremover kun betale for det faktiske forbrug, og dermed er aconto indbetalingerne fortid.

- Faktisk afregning er endnu et skridt i vores strategi med kunden i centrum. Nu skal kunderne kun betale for det forbrug, de faktisk har haft, og det er også slut med eventuelle efterbetalinger, når året er gjort op. Det, synes vi, er god og reel service overfor vores kunder, siger Knud Steen Larsen, adm. direktør i Tre-For.

Læs: Tre-For forventer millionoverskud i 2012

Nye målere til fjernaflæsning
Gennem de seneste år har Tre-for brugt en del ressourcer på at udskifte de tidligere forbrugsmålere med nye af slagsen, der kan fjernaflæses. Udover at sikre muligheden for at betale for det faktiske forbrug giver de nye målere nemlig også kunderne andre fordele.

- Fremover kan kunderne følge deres forbrug på nettet nærmest time for time, og det er vores håb, at det vil betyde øget opmærksomhed på energiforbruget. Al erfaring siger, det også vil medføre flere energibesparende indsatser, og for mange vil det betyde et mindre forbrug end tidligere, simpelthen fordi man ændrer adfærd i takt med den øgede opmærksomhed. Til gavn for både privatøkonomien og for miljøet, lyder det fra Knud Steen Larsen.

For at skabe yderligere fokus på energiforbruget har Tre-For indgået samarbejde med Designskolen Kolding . Her skal skabes energibevidste forbrugere og et mere emotionelt forhold til energi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078