23948sdkhjf

Viking Link vælger entreprenør til danske opgaver

Bravida Danmark har underskrevet aftale med Energinet om teknikentreprise på el, VVS, ventilation, køl og bygningsautomatik på Viking Link-projektet. 

Arbejdet skal udføres i forbindelse med opførsel af ny omformerstation til den kommende ca. 765 km lang elforbindelse mellem det sydlige Jylland og England. 

Viking Link-projektet indebærer, at der skal bygges en omformerstation, der omformer strømmen mellem jævnstrøm og vekselstrøm, i hvert land, og at der skal lægges sø- og landkabler mellem de to omformerstationer. Bravida skal stå for en række tekniske installationer på den danske omformerstation i Revsing.

Viking Link, elforbindelsen mellem Danmark og England, vil give en mere effektiv udnyttelse af vedvarende energi, adgang til bæredygtig energiforsyning og øget forsyningssikkerhed.

Den samlede ordresum beløber sig til cirka 61 mio. kr. 

Sjældent set i Syddanmark 

- Vi er meget stolte af at være en del af et så specielt og sjældent infrastrukturprojekt som Viking Link, som skal sikre en mere effektiv udnyttelse af vedvarende energi, siger Jørn Tønnes, regionsdirektør i Bravida Danmark Region Syd, i pressemeddelelsen. 

– Det er et stort projekt, som vi sjældent ser i Syddanmark, og vi ser frem til samarbejdet med Energinet og de øvrige entreprenører, tilføjer han. 

Arbejdet på omformerstationen omfatter alle elinstallationer, levering af tavler, lynafledning, udligning og jording og byggestrømsentreprisen. Derudover skal Bravida levere og installere sikringsinstallationer, køleanlæg, ventilationsanlæg, VVS-installationer og CTS. 

Projektet forventes afsluttet i maj 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.987