23948sdkhjf

A2SEA investerer i CT Offshore

A2SEA har købt yderligere op i CT Offshore så man nu ejer 67 % af det odenseanske selskab.
De resterende 33 % indehaves stadig af CT Offshores stifter og CEO, Paw Cortes. Firmaet forbliver boende på sin nuværende adresse i Odense og Paw fortsætter som CEO i selskabet.

- Vi er utroligt glade for samarbejdet med CT Offshore og ser gode udviklingsmuligheder i firmaet, som jo arbejder inden for et område af offshore-vindinstallationer, hvor der ofte er flaskehalsproblemer. CT Offshore har vist, at de behersker området, og derfor er der et stort potentiale for firmaet fremadrettet, siger Jens Frederik Hansen, CEO i A2SEA, om handelen.

- Samarbejdet mellem vore firmaer falder helt naturligt, idet de supplerer hinanden inden for installation og service af offshore vindmølleparker, med A2SEA’s førende position inden for fundaments- og mølleinstallation og CT Offshore’s position inden for array kabel-installation og survey, fortsætter han.

Paw Cortes udtaler om salget af en andel af CT Offshore:

- A2SEA er den helt rigtige partner for os i forhold til at styrke firmaet til yderligere vækst. CT Offshore er i dag dér, hvor A2SEA var for få år siden udviklingsmæssigt. Kompetencer og viden i de to firmaer supplerer hinanden perfekt og skaber således en bred og solid platform i installations- og servicemarkedet for offshore vind.

Såvel A2SEA som CT Offshore betjener i dag alle kunder i det stærkt stigende offshore vind-marked, og det vil de fortsætte med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094