23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Blue Energy A/S

Lars Therkildsen er udtrådt som bestyrelsesformand hos Blue Energy A/S (kilde: CVR).

Blue Energy A/S er et elhandelsselskab.

Blue Power Partners A/S

Anders Søe-Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Blue Power Partners A/S i stedet for Klaus Steen Mortensen (kilde: CVR).

Blue Power Partners A/S er en konsulentvirksomhed specialiseret i supply chain-optimering i vindmølleindustrien.

Cerius A/S

Jens Fossar Madsen er indtrådt i direktionen hos Cerius A/S i stedet for Birger Bagger Mikkelsen. Charlotte Døssing Pommer er indtrådt som næstformand i bestyrelsen. Samtidigt er Jon Balsby og Benjamin Henrik Lublin indtrådt i bestyrelsen i stedet for Birger Bagger Mikkelsen og Carsten Kjær Poulsen (kilde: CVR).

Cerius A/S vedligeholder elnettet på Sjælland, Lolland-Falster og øerne.

Dublix Technology ApS

Amedeo Vaccani er indtrådt i bestyrelsen hos Dublix Technology ApS (kilde: CVR).

Dublix Technology ApS tilbyder ingeniørydelser til waste-to-energy-anlæg.

Limfjordens Bioenergi ApS

Torben Ravn Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Limfjordens Bioenergi ApS i stedet for Karsten Buchhave (kilde: CVR).

Limfjordens Bioenergi ApS er et af Danmarks første centraliserede, landmandsejede bioenergianlæg opført i 2009.

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S

Henrik Holst Hansen og Vagn Vølkers er udtrådt af bestyrelsen hos Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S (kilde: CVR).

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S leverer drikkevand og håndterer spildevand og affald i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Nature Energy Glansager A/S

Hans Henrik Dahl Andersen er udtrådt som administrerende direktør hos Nature Energy Glasager A/S, mens Peter Blomgren er indtrådt i bestyrelsen. Henrik Højager Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Ole Hvelplund, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Hans Henrik Dahl Andersen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Nature Energy opfører og driver biogasanlæg.

Radius Elnet A/S

Charlotte Døssing Pommer er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Radius Elnet A/S i stedet for Anders Vikkelsø. Samtidigt er Jon Balsby indtrådt i bestyrelsen i stedet for Carsten Kjær Poulsen (kilde: CVR).

Radius administrerer elnettet i Københavnsområdet, Nordsjælland og dele af Midtsjælland.

Seas-NVE City Light A/S

Anders Vikkelsø er indtrådt i bestyrelsen som næstformand hos Seas-NVE City Light A/S i stedet for Jon Balsby (kilde: CVR).

Seas-NVE City Light A/S driver udendørs belysning.

Seas-NVE Energi A/S

Jesper Hjulmand er indtrådt som bestyrelsesformand hos Seas-NVE Energi A/S i stedet for Jesper Lange, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand. Samtidigt er Lotte Tange indtrådt i bestyrelsen i stedet for Charlotte Døssing Pommer og Ole Christian Vestergaard (kilde: CVR).

Seas-NVE er et af Danmarks største elselskaber.

Seas-NVE Service A/S

Carl Henrik Wej Petersen er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Seas-NVE Service A/S i stedet for Cäthe Juul Bay-Smidt (kilde: CVR).

Seas-NVE er et af Danmarks største elselskaber.

Seas-NVE Strømmen A/S

Jesper Hjulmand er indtrådt som bestyrelsesformand hos Seas-NVE Strømmen A/S i stedet for Ole Hillebrandt Jensen. Samtidigt er Jesper Lange og Lotte Tange indtrådt i bestyrelsen i stedet for Charlotte Døssing Pommer og Ole Christian Vestergaard. Lotte Tange er indtrådt som bestyrelsesformand hos Watts A/S i stedet for Ole Hillebrandt Jensen, og Jesper Lange er indtrådt som næstformand. Samtidigt er Charlotte Døssing Pommer udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Seas-NVE er et af Danmarks største energiselskaber.

Suzlon Energy A/S

Tejjas Amarsinh Parmar er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Suzlon Energy A/S i stedet for Paulo Fernando Gaspar Soares (kilde: CVR).

Suzlon er en indisk vindmølleproducent.

Techem Danmark A/S

Patrick Wieland Molck-Ude er indtrådt som bestyrelsesformand hos Techem Danmark A/S i stedet for Nicolai Kuß (kilde: CVR).

Techem Danmark A/S udfærdiger forbrugsregnskaber for varme, vand og el.

Vesthimmerland Forsyning Holding A/S

Niels Krebs Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Vesthimmerland Forsyning Holding A/S, Vesthimmerlands Vand A/S, Vesthimmerlands Forsyningsservice A/S og Renovest A/S i stedet for Per Nyborg (kilde: CVR).

Vesthimmerland Forsyning varetager vand- og spildevandsforsyning i Vesthimmerlands Kommune.

Ørsted El A/S

Jeppe Hoff Nielsen er indtrådt i direktionen hos Ørsted El A/S, Ørsted EGJ A/S og Ørsted North America Holding A/S i stedet for Nicolai Frederik Schmidt Carøe (kilde: CVR).

Ørsted er et af Danmarks største energiselskaber.

Ørsted GWS Avedøre Biogas A/S

Marianne Wiinholt er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ørsted GWS Avedøre Biogas A/S i stedet for Lars Holm Lerke-Møller. Anja Forup er indtrådt som næstformand i stedet for Mikael Brandt, og samtidigt er Ulrik Jarlov indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Bruun Sørensen (kilde: CVR).

Ørsted er et af Danmarks største energiselskaber.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063