23948sdkhjf

Bladt Industries allierer sig med amerikansk gigant

En ny alliance skal give Bladt Industries' USA-ambitioner vind i sejlene. Aalborg-virksomheden har indgået en alliance med den store koncern Burns & McDonnell. Sammen vil de forsyne den amerikanske østkyst med komponenter til offshore-vindmølleparker.  

- Burns & McDonnell er anerkendt som en industriledende virksomhed på det amerikanske marked for transmission og levering af højspændingselektricitet. Med deres evne til at levere til projekter i USA kombineret med vores lange historie og position, som en central spiller i omstillingen til grøn energi, kan vores alliance tilbyde havstrøms-udviklere en unik kombination af erfaring fra industrien, mens vi trækker på lokale kræfter til arbejdet, siger CEO Anders Søe-Jensen, Bladt Industries.

Den amerikanske partner har 7.600 ansatte og datterselskabet AZCO, som beskæftiger sig inden for stålkonstruktion og onsite-produktion.

- Med vores alliance med Bladt kan vi tilbyde udviklere af offshore-vindmølleparker en pålidelig amerikansk supply chain med erfaring fra en markedsleder på det europæiske marked, siger Ray Kowalik, bestyrelsesformand og CEO, Burns & McDonnell.

Alliancen sigter efter at skabe en betydelig mængde lokale job, skriver partnerne i pressemeddelelsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094