23948sdkhjf

Tårnby Forsyning vinder varmepumpepris

European Heat Pump Association (EHPA) har tildelt Tårnby Forsyning prisen for Årets varmepumpeby indenfor store varmepumper. 

Tårnby Forsyning har fået tildelt prisen i den såkaldte ’Decarbindustry category’, der omhandler store varmepumper med kombineret varme og køling i en symbiose med spildevand, grundvand og energi.

- Det er med stolthed, at vi som forsyning modtager prisen som ’Årets Varmepumpe by 2020’ af European Heat Pump Association. Tårnby Forsynings Energicentral – med de store varmepumper – understøtter som helhed en lang række af FN’s verdensmål. Herunder en øget anvendelse af vedvarende energi, at gøre byerne inkluderende og bæredygtige, reducere byernes miljøbelastning og øge energieffektiviteten, siger bestyrelsesformand Einer Lyduch.

Prisen anerkender det mest effektive, smarte og bæredygtige lokale varmepumpe-projekt. Et projekt hvor en række kendte teknologier integreres på en unik måde.

Prisen honerer altså hele konstruktionen af Energicentralen, såvel varmepumpernes brede anvendelse til henholdsvis varme og køl såvel som udnyttelsen af spildevandet, kølelageret og i fase 2 et Ates-anlæg.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156