23948sdkhjf

Investorer vil trække AGF-ikon i retten over falleret olieeventyr

Olie- og naturgasselskabet Titus Olie og Gas slog sig op på salg af amerikanske olie- og naturgasfelter, men i maj gik selskabet, der havde tidligere superligaspiller og AGF-direktør Lars Windfeld i ejerkredsen, konkurs.

På baggrund af en advokatrapport gør en flok på cirka 200 investorer nu klar til at hive Windfeld og resten af ledelsen i retten. Det oplyser formanden for Foreningen af kritiske Titus-investorer i en pressemeddelelse.

- Vores advokater har nu haft lejlighed til at undersøge forholdene for foreningen, og de er vendt tilbage med den konklusion, at der er grundlag for at rejse krav om erstatning mod bl.a. den tidligere ledelse i Titus Olie & Gas A/S som følge af mangler ved de udarbejdede prospekter, siger foreningens formand, Henrik Hegaard.

Til Finans uddyber Henrik Hegaard, at kravet kommer til at ligge på et trecifret millionbeløb, svarende til investorernes tab på Titus' projekter. Ifølge Finans er det kun et enkelt ud af sytten projekter, der indtil videre har givet overskud. 

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078