23948sdkhjf

Nye folk hos Hydrogen Valley i Hobro

Projektorganisationen Hydrogen Valley i Hobro har ansat en forretningsudvikler og en projektmedarbejder.

Hos direktør Søren Bjerregaard Pedersen er der stor tilfredshed med udvidelse af staben.

- I en tid med megen usikkerhed på grund af COVID-19, er jeg stolt over, at vi hos Hydrogen Valley kan have andel i mange spændende projekter. Der er virkelig gang i dette område lige nu, hvorfor det er vigtigere end nogensinde, at vi prioriterer vores klimaindsats og fokus på Power-to-X, så vi kan indfri de danske klimamål, siger Søren Bjerregaard Pedersen i en pressemeddelelse og fortsætter;

- Jeg ser frem til, at vi hos Hydrogen Valley fortsat kan have en aktiv rolle i nationale og internationale Power-to-X projekter, som kan skabe mere vækst og flere grønne jobs. 

Udvikling og styring

Frederik Flensted Madsen er ansat som Business Developer og skal fokusere på at forretningsmodne og drive nye potentielle Power-to-X projekter, som kan resultere i erhvervsudvikling og jobskabelse. 

Frederik er uddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet med speciale i elektrolyse teknologier og Power-to-X. Frederik har blandt andet erfaring med scenarieanalyser af brintproduktionen i et fremtidigt energisystem samt teknoøkonomiske beregninger af diverse energiprojekter.     

Martin Sloth Jensen er ansat som projektmedarbejder og bliver ansvarlig for projektkoordinering og planlægning af Power-to-X projekter.

Martin er uddannet Cand.scient.soc. i Europæiske Studier fra Aalborg Universitet og har erfaring med koordinering og fundraising af forskellige typer projekter. Herunder har han haft ansvar for at udvikle og implementere nye værktøjer til projektplanlægning og koordinering i tidligere stillinger.

Begge glæder de sig over at få en aktiv rolle i maskinrummet hos Hydrogen Valley og bidrage til tiltrækningen af endnu flere investeringer til Nordjylland og Mariagerfjord Kommune i form af nye projekter og samarbejder. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078