23948sdkhjf

BEOF sparer million på direktørløn

Bornholms Energi & Forsyning (BEOF) kan se frem til at spare knap en million kroner om året på løn til selskabets direktør ved årsskiftet.

Ifølge TV2/Bornholm kan Claus M. Andersen se frem til en årsløn på 1.875.000 kroner, når han skifter stillingen som divisionsdirektør for infrastruktur i Sweco Danmark ud med topposten i BEOF.

Stadig i top på landsplan

Det er markant mindre end forgængeren Rasmus Sielemann Christensen, der aflønnes med 2.818.000 kroner årligt som landets næstbedst betalte forsyningsdirektør – kun overgået af Lars Therkildsen, der får 3.500.000 kroner om året som chef for Hofor.

Ifølge Lars Goldschmidt, der er formand for BEOF, skyldes besparelsen, at opgaven er blevet mindre kompleks.

- Vi er nu i stand til at tiltrække en (direktør red.) til den løn. Fordi den opgave han skal løse, ikke er to selskaber i akut krise, men ét selskab, som i højere grad hænger bedre sammen, end det gjorde for fire et halvt år siden, siger han ifølge TV2/Bornholm.

Trods lønnedgangen hører BEOF stadig blandt de selskaber, der aflønner direktøren bedst. Finans lavede tidligere på året en liste over landets 10 bedst betalte forsyningsdirektører. Listen kan ses i sin fulde længde her.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079