23948sdkhjf

Danstoker frasælger Boilerworks' kedelaktiviteter

Voda køber alle kedelaktiviteterne i Boilerworks med undtagelse af forretningsområdet heat exchanger af Danstoker.

Det oplyser Voda i en pressemeddelelse.

Ud over forretningsområdet heat exchanger forbliver navnet Boilerworks ejet af Danstoker A/S.

Boilerworks A/S er en service- og projektorienteret virksomhed, som siden grundlæggelsen i 1959 har specialiseret sig i design, produktion, installation og servicering af højtrykskedler og højtrykskomponenter til den internationale energisektor. 

Udover at øge Voda’s position på det Skandinaviske marked vil overtagelsen af serviceaktiviteterne i Boilerworks A/S understøtte virksomhedens fortsatte udvikling af en service- og vedligeholdelsesløsning til energianlæg, ligesom det vil bidrage til udviklingen af virksomhedens servicekoncepter, der anvendes af en bred skare af affalds-, biomasse- og energivirksomheder.

Vodas nuværende portefølje af løsninger vil også blive styrket af Boilerworks’ løsninger, som blandt andet omfatter deres design af retrofit- og upgrade-projekter. 

- Udover oplagte forretningsmæssige synergier har drøftelserne med Danstoker i de seneste måneder synliggjort en række fælles værdier. Som eksempler kan nævnes arbejdsmiljø, miljø, kvalitet, udvikling samt omtanke og omhu. Begge virksomheder er desuden ISO 9001, 14001, 45001 og 3834-2 certificeret”, siger Vodas CEO, Christopher Nysted Sørensen.

Danstokers CEO, Peter Overgaard, er godt tilfreds med VODA som den nye ejer af Boilerworks’ aktiviteter og begge parter har i forbindelse med opkøbet lagt stor vægt på kerneværdier i den fortsatte drift af aktiviteterne.

- Ved tilførslen af knowhow, produktportefølje og serviceydelser fra Boilerworks kommer Voda til at skabe en helt ny platform for multibrand-service og vedligehold inden for energisektoren, siger Peter Overgaard.

Den juridiske overtagelsesdato er den 1. november 2020, og det er aftalt parterne imellem, at handlens værdi ikke oplyses.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094