23948sdkhjf

AEA entreprenør på solfangeranlæg til Gråsten Fjernvarme

AEA bliver entreprenør på maskininstallationsentreprisen, når Gråsten Fjernvarme installerer nyt solvarmeanlæg med tilhørende akkumuleringstank, elinstallation og styringsanlæg.
Gråsten Fjernvarme er netop nu i gang med at etablere et nyt solvarmeanlæg på Sønderborg Landevej i Gråsten. Projektet er delt op i flere fagentrepriser, og Averhoff Energi Anlæg er udvalgt som entreprenør til maskininstallationsentreprisen.

Solvarmeveksler, akkumuleringstank & styringsanlæg
Det nye anlæg hos Gråsten Fjernvarme består bl.a. af 16.000 m² solfangere, en varmecentral, en absorptionsvarmepumpe, en træpillefyret hedtvandskedel, en 5.000 m³ akkumuleringstank samt elinstallation og styringsanlæg.

AEA's del af arbejdet omfatter blandt andet levering og installation af solvarmeveksler, akkumuleringstank, elinstallation og styringsanlæg samt rørinstallationer.

Det er ikke første gang, AEA er fagentreprenør på solenergiprojekter hos de danske fjernvarmeværker. Tilbage i august 2011 kunne man løfte sløret for en opgave til Vojens Fjernvarme .

Fremtidssikring af varmeproduktionen
Gråsten Fjernvarme vurderer, at solvarmeanlægget vil være medvirkende til, at deres varmeproduktion fremtidssikres.

Fremover vil de kunne levere grøn fjernvarme til værkets forbrugere og samtidig fastholde en stabil varmepris. Dette er bl.a. muligt, da der kan opnås både CO2-reduktioner og energibesparelser med det nye solvarmeanlæg.

Læs: Gråsten Fjernvarme satser på ren grøn profil

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11