23948sdkhjf

Vinderen af Fjernvarmeprisen 2020 er ...

Hvide Sande Fjernvarme vinder Fjernvarmeprisen 2020.

Selskabet var nomineret for siden 2014 at have implementeret en række tiltag, der alle bidrager til den grønne omstilling og dermed at have sænket CO2-udslippet med 97 procent.

Prisen glæder driftsleder Martin Halkjær Kristensen:

– Det er vi utroligt glade for og stolte af. Det er et skulderklap og en anerkendelse af, at det vi har gjort er et skridt i den rigtige retning for den grønne omstilling, siger driftschefen. 

Hvide Sande Fjernvarme supplerer sit solvarmeanlæg med et varmepumpeanlæg og en elkedel. Varmepumpen og elkedlen får grøn strøm fra fjernvarmeselskabets egne tre vindmøller, der står ved havnen i byen. Det betyder alt sammen, at Hvide Sande Fjernvarmes CO2-udledning nu er nede på blot 280 ton om året. Samtidig har selskabet kunnet sænke priserne til glæde for forbrugerne.

Vinderne af Fjernvarmeprisen 2020 får rosende ord med på vejen fra Dansk Fjernvarmes formand, Jesper Frost Rasmussen:

- Det er fuldt fortjent, at Hvide Sande modtager Fjernvarmeprisen 2020. De har gjort et imponerende stykke arbejde med den grønne omstilling, og deres arbejde er inspiration til, hvordan den danske fjernvarme kan hjælpe med at sænke vores CO2-udslip, lyder det fra Jesper Frost Rasmussen.

De andre nominerede til Fjernvarmeprisen 2020 var Næstved Fjernvarme og Hobro Varmeværk. 

I videoen kan du høre hvad der ligger til grund for nomineringen til Fjernvarmeprisen 2020. 

De øvrige nominerede til prisen var Næstved Fjernvarme og Hobro Varmeværk. I videoerne produceret af Dansk Fjernvarme kan du høre hvad der ligger til grund for nomineringen.

Artiklen er en del af temaet Video & Billedserier.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141