23948sdkhjf

Ny Grundfos-CEO var ikke et sekund i tvivl

Tirsdag morgen blev Poul Due Jensen præsenteret som ny CEO hos Grundfos.

Han er tredje generation i Due Jensen-familien og overtager øjeblikkeligt ansvaret for familievirksomheden efter Mads Nipper, der i stedet skal være topchef i Ørsted.

For Poul Due Jensen var det et helt naturligt valg.

- Jeg har bare lyst til at være en del af Grundfos, indtil jeg ikke skal være her længere. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg havde lyst til at tage den mulighed, der opstod her, siger han til Finans.

Poul Due Jensen indtrådte i 2014 i koncernledelsen i Grundfos med ansvar for salg og marketing. Han har været en del af koncernen i forskellige roller siden 1997.

Derfor peger Poul Due naturligt på kompetencer inden for netop salg og marketing som nogle af de styrker, han kommer med. Men han fremhæver også kompetencer som produktudvikling, ledelse, international erfaring og ikke mindst innovation. Sidstnævnte bliver ifølge Poul Due Jensen især vigtig i tiden fremover, hvor han vil sætte ekstra tryk på digitaliseringen af Grundfos’ løsninger.

Originalartikel: https://finans.dk/erhverv/ECE12514349/grundfosarving-tager-magten-jeg-har-bare-lyst-til-at-vaere-en-del-af-grundfos-indtil-jeg-ikke-skal-vaere-her-laengere/?ctxref=forside

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.097