23948sdkhjf

Energiselskabernes internetleverandør: Direktør fyret for økonomiske uregelmæssigheder

Waoos adm. direktør Jørgen Stensgaard stopper på posten med øjeblikkelig virkning.

Det skriver Waoos bestyrelse i en pressemeddelelse, som ITWatch har modtaget mandag aften. Det fremgår, at Jørgen Stensgaard er stoppet "på baggrund af økonomiske dispositioner, der ikke er forenelige med vores værdier og rollen som administrerende direktør."

I meddelelsen udtaler bestyrelsesformand Casper Holst-Christensen:

- Vi blev opmærksomme på potentielle uregelmæssigheder og bad på den baggrund vores advokater om at gennemgå en række forhold. Vi har herefter fået en skriftlig redegørelse fra den nu tidligere administrerende direktør og på baggrund af det samlede materiale, har vi besluttet at afslutte ansættelsesforholdet øjeblikkeligt.

Det fremgår, at bestyrelsen har besluttet at sætte flere undersøgelser i værk.

- Bestyrelsen har samtidig besluttet at supplere den allerede foretagne gennemgang med yderligere kortlægning af en række forhold med henblik på eventuelle yderligere foranstaltninger, fremgår det af meddelelsen.

En pressekontakt for Waoos bestyrelse oplyser, at man ikke har yderligere kommentarer.

Waoo er et salgsselskab, som leverer internet og tv på vegne af en række energiselskaber. Tidligere repræsenterede Waoo de fleste af landets energiselskaber, der i en årrække har ekspanderet på fibermarkedet.

Men fornylig trak Norlys sig ud af Waoo-samarbejdet for i stedet at satse på sine egne salgsselskaber i form af Stofa og Boxer. Det har betyder, at Fibia - der er ejet af energiselskaberne Seas-Nve og Nrgi - er den eneste tilbageværende af de store energiselskaber i Waoos ejerkreds.

Det har ikke været muligt for ITWatch at få en kommentar fra Jørgen Stensgaard.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093