23948sdkhjf

Dansk varmespecialist får østrigske ejere

Den danske afdeling af tyske BWT har købt Reci. Med opkøbet af den 57 medarbejdere store virksomhed opruster BWT på markedet inden for trykhold, klimahold samt produktion og vedligehold af varmtvandsbeholdere og -​vekslere.

Reci, der har hovedsæde og produktion i Glostrup og Hvidovre, forbliver et selvstændigt firma og brand, skriver BWT Danmark i en pressemeddelelse.

- Reci er en sund og velfungerende virksomhed med en god historik og en indgående specialistviden inden for nogle meget specifikke områder, vi gerne vil have endnu mere fokus på fremover. Og de kompetencer ligger i fin forlængelse af vores primære forretningsområde inden for vandbehandling, siger administrerende direktør Henrik Forslund, BWT Danmark.

Stor synergi

Køberen skriver, at det er to væsentlige spillere på hver deres felt, som nu indleder et tæt samarbejde med stor synergieffekt for begge virksomhederne.

Også Henrik Bøje Jacobsen, der fortsætter i rollen som adm. direktør i Reci, ser klare fordele i den nye konstellation:

- Med en ejer som BWT, der har en enorm kontaktflade både herhjemme og i udlandet, får Reci nogle rigtig gode vilkår for at fortsætte den vækstrejse, som vi har været på seneste år. I første omgang vil hverken kunder eller medarbejdere dog mærke den store forskel, siger Henrik Bøje Jacobsen.

Om Reci

Reci er en dansk virksomhed med 84 års erfaring i levering af totalløsninger og komponenter til varmecentraler m.m. Produktionen består blandt af smedefremstillede varmtvandsbeholdere, varmevekslere og opbygning af RECI VVS-​units. Serviceaftaler af bl.a. beholdere, vekslere, automatik, trykholdeanlæg og vakuumafluftere er også en del af virksomhedens omfattende serviceprogram.

Om BWT

BWT-koncernen har 4.500 medarbejdere, hovedsæde i Mondsee, 80 datterselskaber og associerede selskaber verden over og FoU-​afdelinger i Frankrig, Tyskland, Schweiz, Østrig og Rusland. Koncernen producerer blødgøringsanlæg og vandbehandlingssystemer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14