23948sdkhjf

NKR Gruppen får nedrivningsjob på svenske kernekraftværker

NKR Gruppens datterselskab i Sverige har netop skrevet kontrakt med Uniper Sverige om et nedrivningsprojekt af kernekraftværkerne OKG og Barsebäck.

Det skriver NKR Demolition Group i en nyhed på Licitationen.

Det drejer sig om et projekt til mange millioner kroner og som strækker sig over 22 måneder med nedrivningsstart i januar 2021.

- Vores opgave består af at rive fire kondensere ned med tilhørende turbine-hjælpesystemer. Det er et spændende og udviklende projekt, som vi går i møde, og vi er utroligt glade for den tiltro som Uniper Sverige giver os. Det er et meget specielt projekt, og at det foregår på kernekraftværker er noget som stiller meget store krav til kvalitet/ledelse og mandskab, siger direktør Karsten Rasmussen.

NKR Gruppen ApS er en nedrivningsvirksomhed, der specialiserer sig i alle former for nedrivning, miljøsaneringer, nedskæring og genanvendelse af jern til skrotning, sprængning, knusning, samt nedbrydning af bygninger og store industrianlæg.

NKR gruppen er moderselskabet i NKR Demolition Group, som også omfatter selskaberne NKR Demolition Sweden og NKR Riving i Norge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095