23948sdkhjf

Efter kapitaludvidelse: VisBlue satser på det danske marked

Batteriproducenten VisBlue fra Aarhus er klar til for alvor at intensivere salgsarbejdet. Med en veloverstået kapitaludvidelse før sommerferien, er virksomheden nu på landevejen for at præsentere sig for umiddelbart oplagte kunder.

- Vi henvender os på nuværende tidspunkt primært til boligforeninger, der allerede har energioptimeret med solceller på tagene, fortæller Søren Bødker, CEO og medstifter af VisBlue til Electronic Supply.

- Principielt er vi jo åbne for alle typer af projekter, og vi får en god del henvendelser både fra interesserede i Danmark og fra potentielle kunder i hele Europa. Men vi bearbejder primært det danske marked nu, og så skal vi bredere ud længere nede af vejen, siger Søren Bødker.

Kontrolleret vækst
VisBlue, der både udvikler og producerer batterianlæg til lagring af strøm fra solceller og vindmøller, har på kort tid opbygget en god og varieret referenceliste.

Alle, der producerer strøm, kan selvsagt vinde ved at kunne lagre overskydende produktion til en gråvejrsdag. Og på listen finder man blandt andre golfklubber, Bolig+ i Søborg og en række boligforeninger.

- Det danske marked ser rigtig fornuftigt ud for os. Der er plads til og brug for vores produkt. De regler, der er i Danmark for køb og salg af strøm gør, at vi kan tilbyde vores kunder et produkt, der kan hjælpe dem med både at øge udnyttelsesgraden af deres grønne strøm og spare på elregningen. Med hensyn til det europæiske marked skal vi ud og se, om det er ligeså fornuftigt, da vi ikke ved, om reglerne er anderledes i forskellige EU-lande, siger Søren Bødker, der således arbejder på at sikre den kontrollerede vækst, hvor virksomhedens kapacitet vokser i takt med ordretilgangen.

Nye penge
Visblue så dagens lys i 2014, hvor Søren Bødker sammen med Adelio Mendes, Anders Bentien og Morten Madsen, på baggrund af et succesfuldt projekt og en patenteret opfindelse, grundlagde virksomheden. 

Investeringsfonden Borean satte som den første investor strøm til VisBlue og før sommerferien blev de så afløst af Peter Aaby, der gennem selskabet PA Smith smed nye penge i batterivirksomheden.

Det samme gjorde den eksisterende investorkreds, der tæller Kim Gardø Christensen, gennem selskabet Kick Green Invest, Jesper Andersen, gennem selskabet Enemærket Holding og Ole Lysgård Madsen, gennem selskabet LM Consult.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096