23948sdkhjf

Vindmølle-rådgiver åbner kontor i Esbjerg

Det danske konsulenthus A-Leaf Specialized Consulting, der leverer specialister til rådgivning inden for vindmøllebranchen og infrastrukturprojekter, udvider nu deres aktiviteter med en ny afdeling i Esbjerg.

Med 50 specialister rundt i store dele af verden og opstart af kontorer i Indien, Egypten og Taiwan er fokus nu sat på et område, som A-Leafs stifter og CEO, Anders Grimstrup-Larsen, kalder for Danmarks ”Offshore Wind Capital” - nemlig Esbjerg.

- Esbjerg stikker af i de næste 10 år i forhold til aktiviteter inden for offshore vind og udviklingen af regeringens energiøer, og den rejse skal vi selvfølgelig fortsat supportere. Vi har de seneste år haft en del store opgaver i Esbjerg, og vil nu gerne manifestere os yderligere i området ved at være helt tæt på de kunder, som også har base i Esbjerg. Åbningen i Esbjerg er en klar strategisk investering i fremtiden, som skal fortsætte den vækst, vi har oplevet i de seneste fem år. Det er baggrunden for, at vi nu satser så offensivt på at være til stede i Esbjerg med eget kontor, forklarer Anders Grimstrup-Larsen i en pressemeddelelse.

På det nye kontor i Esbjerg har den første medarbejder allerede sat sig til rette. Det er Alice Pedersen, som er ansat per 1. oktober som senior sales & tender manager. Hun vil få ansvaret for udbygningen af A-Leaf ’s aktiviteter i Esbjerg afdelingen.

Hun startede sin karriere tilbage i 1983 og ifølge Anders Grimstrup-Larsen, så er hun den helt rigtige profil til at indfri de høje forventninger, som A-Leaf har til den nye afdeling.

Læs også: Danskere etablerer vindklynge i Taiwan

- Alice Pedersen har et fantastisk netværk i hele offshore-branchen i Esbjerg, og så står hun for præcis de samme dyder, som vi praktiserer her i firmaet, nemlig stabilitet, troværdighed og en ekstremt høj kvalitetssans i alle de opgaver, vi påtager os, siger Anders Grimstrup-Larsen.

Alice Pedersen kommer fra en stilling som resources manager hos Semco Maritime, og før det har hun blandt andet været ansat som kvalitetschef hos Viking Life-Saving Equipments.

- Det er en fantastisk spændende udfordring at starte en helt ny afdeling op, og jeg er sikker på, at der er plads til A-Leafs specialister her i Esbjerg. Det er en klar fordel, at vi er et meget specialiseret konsulenthus med en størrelse, der gør, at vi er utroligt fleksible at arbejde med for de store virksomheder. Så nu starter arbejdet med at få udvidet A-Leafs kundeportefølje her i Esbjerg, så vi også herfra kan bidrage til A-Leafs samlede vækst, siger Alice Pedersen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094