23948sdkhjf

Mærsk-topchef ramt af hjertesygdom

CEO Nils Smedegaard Andersen er blevet sygemeldt den næste måned, meddeler AP Møller-Mærsk.
Nils Smedegaard Andersen blev den 30. december indlagt på et hospital i Schweiz. Årsagen er en utæthed i en hjerteklap forårsaget af en infektion eller en svaghed, som han ikke var vidende om.

Under en ferie i Schweiz blev hans tilstand akut forværret, og han har derfor gennemgået en operation, der omfatter udskiftning af hjerteklappen. Operationen er forløbet godt, men Nils Smedgaard Andersen forventes at være sygemeldt omkring en måned, og lægerne forventer, at han kommer sig fuldstændig.

- Jeg er ked af, at Nils Smedegaard Andersen skal igennem dette sygdomsforløb, men jeg glæder mig over, at han hurtigt fik den rette, kompetente behandling, der sammen med hans gode form betyder, at vi snart kan byde ham velkommen tilbage, siger formanden for bestyrelsen for AP Møller–Mærsk, Michael Pram Rasmussen.

- Executive Board vil fortsat lede AP Møller-Mærsk-gruppen, men i Nils Smedegaard Andersens sygefravær vil de enkelte direktionsmedlemmer have en tættere rapport til mig, siger Michael Pram Rasmusssen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094