23948sdkhjf

Slut med radiatorer i Ribe

Fra torsdag begynder Hudevad Radiator Design, det tidligere Ribe Jernindustri, rømningen af de ikoniske bygninger i Ribe. Det skriver JydskeVestkysten.

Virksomhedens lager og administration flytter til Kolding, hvor man åbner mandag. Samtidig flyttes cirka halvdelen af maskinparken i Ribe til andre fabrikker i moderselskabet Stelrad Radiator Group, mens den anden halvdel er solgt til en hollandsk virksomhed.

Fabrikken i Ribe skal nu omdannes til boliger. Men faktisk arbejdede Hudevad Radiator Design længe med muligheden for at blive i Ribe.

- Lageret kunne vi godt have brugt, men det var det, der først skulle rives ned og bruges i forbindelse med det nye boligprojekt på grunden. Da vi fik det at vide, vidste vi, at så skulle vi ikke være her mere, for ellers kunne vi nok godt være blevet. Samtalerne internt har været mange og lange om, hvorvidt vi skulle blive i Ribe. Vi har også sonderet terrænet i Ribes industrikvarter, men det lod sig ikke gøre, siger direktør Jesper Friis til JydskeVestkysten.

Fabrikken i Ribe blev overtaget af Stelrad Radiator Group i efteråret 2018, og i februar i år besluttede man at flytte produktionen til Newcastle.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/torsdag-er-det-slut-jernindustrien-i-ribe-lukker-og-slukker

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095