23948sdkhjf

Ingeniørhus henter ny CEO i egne rækker

Ingeniørhuset DIS Group har udnævnt Kenneth Schmidt Jensen som ny CEO for selskabets aktiviteter i DIS og CREADIS.

Den nye CEO er hentet fra egne rækker, hvor den 39-årige direktør de seneste knap to år har haft en rolle som global COO.

Fra 1. oktober 2020 overtager Kenneth Schmidt Jensen det fulde forretningsansvar for at løfte virksomhedens vækstambitioner ind i næste fase.

Det oplyser DIS Group i en pressemeddelelse.

Hidtil har den øverste ledelse i virksomheden bestået af de to hovedaktionærer Michael Gadeberg og Søren Bunk.

- Det er vigtigt for os, at vi kan fortsætte den positive udvikling af den virksomhed, som vi stiftede for mere end 20 år siden, med fokus på at skabe værdi for både vores kunder og vores medarbejdere. Og vi tror, det er sundt at få nye kræfter frem i feltet til at skabe en klar retning for vores organisation i et stadig mere internationalt miljø, siger stifter af DIS, Michael Gadeberg.

To år i ledelsen

Kenneth Schmidt Jensen, der er uddannet maskiningeniør og MBA, startede sin karriere i Grundfos, hvor han blandt andet var ansat som Global Program Development Manager. Kenneth kom til DIS i februar 2016 og har været en del af virksomhedens øverste ledelse de sidste knap to år.

De to hovedaktionærer Michael Gadeberg og Søren Bunk vil fortsætte som arbejdende bestyrelsesmedlemmer og fortsat bidrage til den overordnede retning for virksomheden.

Michael Gadeverg vil fortsat fungere som afdelingschef for virksomhedens kontor i Stilling samt være ansvarlig for HR.

Søren Bunk fortsætter som bestyrelsesformand og vil i det daglige blandt andet have fokus på virksomhedens udadvendte aktiviteter og kunderelationer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094