23948sdkhjf

Haldor Topsøe fyrer 200

Haldor Topsøe omstrukturerer virksomheden og afskediger i den forbindelse cirka 200 medarbejdere. Det oplyser ingeniørfirmaet i en pressemeddelelse.

- Det er aldrig let at sige farvel til talentfulde medarbejdere, siger Roeland Baan, adm. direktør for Haldor Topsøe, i pressemeddelelsen.

Afskedigelserne sker som en del af Haldor Topsøes strategi for at være verdensledende på kulstofreducerende teknologier inden 2024.

Det kræver et større fokus på grønne løsninger for virksomheden, der udvikler katalyseteknologier til indvinding af blandt andet brændstof og kunstgødning.

- Med vores nye organisation på plads er jeg overbevist om, at Topsøe er tættere på at tage en afgørende rolle globalt. Verden står ved et klimakryds, og Topsøe leverer teknologier, der er rettet mod nogle af de mest presserende udfordringer. Nu har vi taget det første skridt på en meget ambitiøs rejse defineret af vores nye vision, og vi har det, der kræves for at nå vores mål, lyder det fra den hollandske topchef.

- Denne transformation har et meget stærkt fundament i vores usædvanlige R&D-muligheder, verdensledende teknologier og en langvarig dedikation til at gøre en positiv forskel i verden ved at perfektionere kemi, fortsætter han.

Omorganiseringen træder i kraft 1. november. Den betyder også, at mange medarbejdere fremover kommer til at få andre ansvarsområder end hidtil.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11