23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Design Center
Bo Dybkær tiltræder den 2. januar 2012 stillingen som Kommunikations- og HR-direktør i Dansk Design Center.

Dansk Design Center udvikler og formidler viden om design og arbejder for at fremme brugen af strategisk design i danske virksomheder og offentlige institutioner. Målet er at øge virksomhedernes konkurrenceevne.

Dansk Elbil Alliance
Johnny Hansen, administrerende direktør i Better Place, er blevet valgt til ny bestyrelsesformand i Dansk Elbil Alliance.

Dansk Elbil Alliance arbejder for at skabe en stærk fælles platform og være talerør for kommercielle aktører inden for bæredygtig transport.

Dansk Energi
Jørgen S. Christensen er blevet udnævnt til forsknings- og teknologidirektør hos Dansk Energi.

Samtidig er Charlotte Søndergren blevet udnævnt til afdelingschef (kilde: Berlingske Tidende).

Nyfors
Nyfors nye repræsentantskab har valgt ny bestyrelse, som tiltræder ved årsskiftet. Gerda Pedersen blev valgt til formand og Gunnar Mortensen til næstformand.

Derudover blev Kurt Guldhammer, Bo Kristensen, Mogens Kristiansen, Kurt Kristensen, Karsten Frederiksen og Svend Erik Trudslev valgt til bestyrelsen ligesom Jens Ruben Michelsen og Mogens Baggesen tiltræder som medarbejdervalgte medlemmer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109