23948sdkhjf

YIT A/S og Helsingør Kommune i trecifret millionaftale om energirenoveringer

Aftalen mellem parterne er på 100 millioner og indbefatter energirenovering af 90 kommunale ejendomme.
Det store udbud om energirenovering af flere af Helsingør kommunes ejendomme, er nu afsluttet. Vinderen af udbuddet er fundet, og arbejdet med at energirenovere flere af kommunens ejendomme, går nu i gang.

Underskriver ambitiøs aftale
Onsdag den 21. december underskrev teknikentreprenøren YIT A/S og Helsingør Kommune således den 100 millioner kr. store energirenoveringsaftale.

Projektet er et såkaldt ESCO-samarbejde, der skal sikre en reducering af kommunens udledning af CO2 samtidig med, at kommunen vil spare millioner af kommunale kroner.

- Det er en kæmpe opgave, som YIT står over for, for vi er med de 90 kommunale ejendomme og de 100 millioner kr. meget ambitiøse. Til gengæld er det penge, der er godt givet ud, for vi vil både opnå en betragtelig CO2 reduktion og spare mange penge i el og varme. Samtidig vil vi få et langt bedre indeklima for dem, der opholder sig i bygningerne til dagligt, siger borgmester Johannes Hecht-Nielsen.

YITs største energi-aftale
Det nye samarbejde er det største af sin slags nogensinde for YIT A/S, men virksomheden er godt rustet til opgaven:

- Vi er netop nu i fuld gang med gennemførelsen af Danmarks næststørste ESCO projekt i Halsnæs Kommune. Erfaringerne derfra kombineret med viden fra vores specialister indenfor de tre ”grundfag” el, vvs og ventilation, vil være garant for effektiv og energirigtig drift af de tekniske installationer i bygningsmassen hos Helsingør Kommune, forklarer administrerende direktør Leo G. Sørensen fra finskejede YIT.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127