23948sdkhjf

MHI Vestas-boss stryger til tops i europæisk vindorganisation

Philippe Kavafyan, CEO hos MHI Vestas, er blevet valgt som formand for WindEurope for de næste 18 måneder.

Han overtager posten efter Gunnar Groebler, senior vice president, business area wind, hos Vattenfall.

- Den europæiske vindindustri vil spille en central rolle i adresseringen af to store udfordringer, vi står overfor: den økonomiske krise skabt af Covid-19-sundhedskrisen og en rimelig omstilling til et vedvarende energisystem, siger Philippe Kavafyan, og fortsætter:

- Efterhånden som vindkraft bliver mainstream som industri, har vi et ansvar for at sikre en inkluderende vej til en CO2-neutral fremtid. Vindekspertisen, færdighederne, leverandørkæden er unikke i Europa. Med den fornyede ambition for den økonomiske genopretningsplan er de klar til at navigere i den forestående krise. Jeg er beæret over at blive valgt til at repræsentere den fulde værdikæde indenfor vindenergi i Europa.

- Gennem sit exceptionelle arbejde hos MHI Vestas har Philippe Kavafyan vist sin vision for energiomstillingen – og leveret på den. Han har gjort MHI Vestas til en førende spiller inden for offshore vind i Europa og resten af verden. Vi er glade for at byde så erfaren en leder velkommen som vores nye formand. Hans omfattende viden om europæisk energi vil forme det næste skridt i vindenergiens vej mod at blive Europas førende energikilde, siger Giles Dickson, CEO for WindEurope.

WindEurope er en interesseorganisation, der repræsenterer mere end 400 virksomheder i den europæiske vindindustri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157