23948sdkhjf

Medarbejderstaben vokser: Det går sgu meget godt

Morten Krebs stiftede virksomheden Krebs A/S i 2018, men skruede først for alvor op for salgsaktiviteterne i januar 2020.

Så da da corona-virus holdt sit indtog i marts 2020, fik det betydning for Morten Krebs.

- Vi startede vi for alvor op 1. januar, og jeg ville gerne have besøgt en masse kunder. Det er ikke helt kommet i gear endnu. Man kan stadig ikke bare lige smutte forbi nogen og sige dav, siger Morten Krebs.

Samtidig kunne han tilbage i april konstatere at enkelte kunder meldte fra og satte investeringsstop for i år. 

Coronaen stak altså en kæp i hjulet på Morten Krebs’ salgsturne og lagde en dæmper på investeringslysten hos fjernvarmeværkerne og i industrien, men det er nu alligevel gået meget godt.

- Vi har fået en hel del ordrer ind, og vi mærker allerede nu en stor interesse for vores lille nyudviklede varmepumpe, siger Morten Krebs - og det endda til trods for, at han ikke har været fysisk ude og banke på hos kunderne. 

En fordobling på vej

Helt skidt har Morten Krebs på intet tidspunkt syntes det så ud, for allerede i april fortalte han, at han forventede at fordoble medarbejderstaben inden årets udgang. Dengang i april var der fem ansatte i Krebs A/S.

- Det ser sgu egentligt godt nok ud. Vi er otte nu – det går den rigtige vej. Vi har brugt nogle lejefolk til at spæde op med, når vi har travlt, men jeg tænker, at når vi kommer længere hen på året, så når vi de ti, siger Morten Krebs.

Årsagen til den forventede medarbejdertilgang er, at Morten Krebs inden for nærmeste fremtid gerne skulle høste endnu flere ordrer.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187