23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danish Blade Service ApS

Lars Andersen, Brian Lars Møller Bendixen og Kim Wichmann-Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Danish Blade Service ApS (kilde: CVR).

Danish Blade Service ApS tilbyder inspektion og reparation af vindmøllevinger.

Hjørring Vandselskab A/S

Anders Vestergaard er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Hjørring Vandselskab A/S i stedet for Rasmus Rask (kilde: CVR).

Hjørring Vandselskab A/S håndterer vand og spildevand i Hjørring Kommune.

KSM Stoker A/S

Søren Klitskov er udnævnt som bestyrelsesformand hos KSM Stoker A/S i stedet for Per Bech Rasmussen (kilde: CVR).

KSM Stoker A/S producerer stoker-fyr.

Midtfyns Energi A/S

Christian Busch er indtrådt som bestyrelsesformand hos Midtfyns Energi A/S i stedet for Niels Andersen, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand i stedet for Poul Erik Jensen. Samtidigt er Edmund Lilja Johansen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Arne Granly Hansen (kilde: CVR).

Midtfyns Energi A/S står for fjernvarmeforsyningen i Ringe og elforsyningen i Ringe, Pederstrup og Nr. Lyndelse.

Obton A/S

Peter Krogsgaard Jørgensen er indtrådt i direktionen hos Obton A/S i stedet for Oliver Dahl Peters, der samtidigt er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Peter Krogsgaard Jørgensen (kilde: CVR).

Obton udvikler og sælger solcelleparker.

Radius Elnet A/S

Benjamin Henrik Lublin og Carsten Kjær Poulsen er indtrådt i bestyrelsen hos Radius Elnet A/S i stedet for Jeppe Hoff Nielsen, Lone Rasmussen og Helle Didda Højsholt Sehested (kilde: CVR).

Radius Elnet A/S er et sjællandsk eldistributions-selskab og en del af energiselskabet Andel.

Radius Forsyningsnet A/S

Ole Hillebrandt Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Radius Forsyningsnet A/S i stedet for Marianne Wiinholt, mens Jeppe Hoff Nielsen er udtrådt som næstformand.  Samtidigt er Jon Balsby og Knud Pedersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jakob Askou Bøss (kilde: CVR).

Radius Forsyningsnet A/S er en del af forsyningsselskabet Andel.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Torben Bang er indtrådt som administrerende direktør hos Siemens Gamesa Renewable Energy A/S. Samtidigt er Thorbjörn Leif Fors indtrådt i bestyrelsen i stedet for Claus Møller (kilde: CVR).

Siemens Gamesa er en af verdens største vindmølleproducenter.

Sunds Forsyning ApS

Tom Visti Vistisen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Sunds Forsyning ApS i stedet for Poul Elkjær (kilde: CVR).

Sunds Forsyning ApS står for el-, vand- og varmeforsyning i Sunds og omegn.

Sønderborg Varme A/S

Niels Christiansen er indtrådt i bestyrelsen hos Sønderborg Varme A/S og Sønderborg Kraftvarme A/S i stedet for Frank Georg Neidhardt og Morten Sommer (kilde: CVR).

Sønderborg Varme A/S er et forsyningsselskab med base i Sønderborg.

Verdo Go Green A/S

Brian Seeberg er indtrådt i direktionen hos Verdo Go Green A/S, Verdo Vand A/S og Verdo Varme A/S i stedet for Jesper Søegaard Sahl (kilde: CVR).

Verdo er et af Danmarks største energiselskaber.

Victor A/S

Flemming Edward Schack Callsen er udtrådt af bestyrelsen hos Victor A/S (kilde: CVR).

Victor A/S udfører smede- og rørarbejde.

Ørsted A/S

Ole Henriksen og Daniel Tas Sandermann er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Ørsted A/S i stedet for Hanne Sten Andersen og Poul Dreyer (kilde: CVR).

Ørsted er et af Danmarks største energiselskaber.

Ørsted City Light A/S

Carl Henrik Wej Petersen er indtrådt i direktionen hos Ørsted City Light A/S i stedet for Lars Peter Møller-Jørgensen. Ole Hillebrandt Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Morten Hultberg Buchgreitz, mens Mikael Brandt er udtrådt som næstformand. Samtidigt er Jon Balsby og Carl Henrik Wej Petersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Niklas Ahlefeldt-Laurvig (kilde: CVR).

Ørsted City Light A/S driver udendørsbelysning og er nu en del af energiselskabet Andel.

Ørsted Privatsalg El & Gas A/S

Ole Christian Vestergaard er indtrådt i direktionen hos Ørsted Privatsalg El & Gas A/S i stedet for Niklas Ahlefeldt-Laurvig. Jesper Lange er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Marianne Wiinholt, mens Morten Hultberg Buchgreitz er udtrådt som næstformand. Samtidigt er Charlotte Døssing Pommer og Ole Christian Vestergaard indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mikael Brandt (kilde: CVR).

Ørsted Privatsalg El & Gas A/S køber og sælger naturgas og er en del af energiselskabet Andel.

Ørsted Sales & Distribution A/S

Ole Hillebrandt Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ørsted Sales & Distribution A/S i stedet for Marianne Wiinholt. Samtidigt er Anders Vikkelsø indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jakob Askou Bøss (kilde: CVR).

Ørsted Sales & Distribution A/S er beskæftiget med rådgivning om samt bygning og drift af anlæg, der transporterer, oplagrer eller udnytter el og er nu en del af energiselskabet Andel.

Ørsted Varmeservice A/S

Jesper Lange er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ørsted Varmeservice A/S i stedet for Morten Hultberg Buchgreitz, mens Mikael Brandt er udtrådt som næstformand. Samtidigt er Charlotte Døssing Pommer og Ole Christian Vestergaard indtrådt i bestyrelsen i stedet for Niklas Ahlefeldt-Laurvig (kilde: CVR).

Ørsted Varmeservice A/S udfører service og reparation på gas og oliefyr, varmepumper, jordvarme, solvarme, ventilation og vedvarende energianlæg.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125