23948sdkhjf

LORC udpeger ny CEO

Navnet på den nye direktør for LORC på Lindø er nu offentliggjort. Det bliver tidligere rektor for Ingeniørhøjskolen i Århus, Ove Poulsen, der fremover skal styre slagets gang.
Siden 1. december 2012 har vindenergicenteret LORC på Lindø fungeret delvist uden direktør, da daværende direktør Claus Hviid Christensen fratrådte sin stilling til fordel for stillingen som senior manager hos Dong Energy. Nu er den nye direktør fundet, og han tiltræder pr. 1. februar 2012.

Det bliver 65-årige Ove Poulsen, der kommer fra stillingen som rektor for Ingeniørhøjskolen i Århus, hvor han stopper ultimo januar 2012, hvor hans stilling bortfalder som led i Ingeniørhøjskolens fusion med Aarhus Universitet.

Læs: Ny direktør hos LORC på Lindø

Skal på pengejagt
Udover at gå forrest i udviklingen af og arbejdet med vindenergicenteret bliver Ove Poulsens opgave også at finde de midler, der i fremtiden skal sikre centerets eksistens.

Lorc har fået lovning på 130 mio. offentlige støttekroner til en vindmølletestbænk - hvis man vel at mærke finder tilsvarende beløb selv.

Med udgangen af november var LORC i gang med at afsøge alle muligheder for at hente pengene hjem - et arbejde som daværende direktør Claus Hviid Christensen var sikker på ville lykkedes.

Læs: Lorc på pengejagt


Læs mere om: LORC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109