23948sdkhjf

Bornholms Energi & Forsyning søger ny administrerende direktør

- Det her job ville jeg have søgt, hvis ikke jeg lige havde haft det.

Sådan skriver den nuværende administrerende direktør hos Bornholms Energi & Forsyning Rasmus Sielemann på Linkedin.

Bornholms Energi & Forsyning skal nemlig have ny administrerende direktør. 
Rasmus Sielemann selv har valgt at flytte familien og det fremtidige arbejdsliv tilbage til Sjælland efter næsten 5 år i direktørstolen. 

- Ring hvis du vil høre mere og DEL hvis du kender en god kandidat. Jobbet er meningsfyldt, rummer kompleksitet og rigtigt mange gode mennesker. Du kommer samtidigt til at løse en dybt samfundsrelevant opgave og træne alle ledelsesmæssige discipliner i praksis, skriver Rasmus Sielemann, der i sin regeringstid har gennemført en fusion, trimmet forretningen og udviklet en engageret organisation. 

Nu er det altså tid til, at der skal nye kræfter til.

- Vi søger derfor en ny administrerende direktør, der i samarbejde med ejer, bestyrelse og organisation, skal fortsætte det spændende arbejde med at optimere driften, videreudvikle virksomheden og bidrage til den grønne omstilling af Bornholm, skriver forsyningsselskabet i jobopslaget. 

Kravene til den nye direktør er mange, men han/hun skal blandt andet kunne lede, skabe resulater, udvikle ledergruppen og sikre en høj arbejdsglæde. Som første opgave skal den nye direktør sammen med ledergruppen og bestyrelsen opdatere strategi og handleplan.

Ansøgningsfrist er den 20. september 2020, med forventet start den 1. januar 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093