23948sdkhjf

Seas-NVE skifter navn

Energi- og fibernetkoncernen Seas-NVE skifter navn.

Selskabets repræsentantskab vedtog tirsdag den 25. august at Seas-NVE fremover skal hedde Andel.

- Andel er valgt som nyt navn, fordi det både siger noget om, hvor selskabet kommer fra, og peger mod en historisk særlig dansk tradition med andelsselskaber og fællesskaber. Og så er det på samme tid moderne og tidstypisk i forhold til deleøkonomi, nye lokale fællesskaber og privatdrevne foreninger, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- Med det nye navn Andel hylder vi vores oprindelse. Det er vigtigt for os at have et navn, som viser kunder, andelshavere, medarbejdere og samarbejdspartnere, at de er en del af noget større. Som andelsselskab ligger det i vores DNA, at vi skal skabe værdi for vores ejere, kunder og samfundet omkring os, siger adm. direktør Jesper Hjulmand.

Ny identitet

Siden de to regionale Syd- og Vestsjællandske elselskaber, Seas og NVE, fusionerede i 2005, er der vokset en ny energi- og fibernetkoncern op af den sjællandske muld. Transformationen fra elselskab til en koncern med mange facetter inden for kerneforretningen energi er nu så langt, at der er brug for et nyt navn og en ny identitet til virksomheden.

Læs også: 151.000 naturgas- og varmeservicekunder skifter ejer

Senest er købet af Radius Elnet og Ørsteds privatkunde- og udelysforretning en væsentlig milepæl i energi- og fibernetkoncernens vækststrategi, der styrker koncernens kerneforretning og kompetenceniveau yderligere.

- Med købet bliver vi med ét en anden virksomhed. Med 2,8 mio. kundeforhold, mange nye kolleger og ansvaret for det østdanske elnet er der behov for en identitet og et navn, der favner hele koncernen, og som tydeliggør vores ståsted som virksomhed, nemlig vores unikke ejerform som andelsselskab, siger adm. direktør Jesper Hjulmand.

Inden for de kommende måneder skifter Seas-NVE's selskaber A.m.B.A. og Holding navn til Andel. Der bliver i forbindelse med navneskiftet til Andel lanceret et nyt logo og en ny brand-identitet.

De to elnetselskaber i koncernen, Cerius og Radius, vil bevare deres nuværende navne, og det samme gælder fibernetselskabet Fibia og e-mobilitetsudbyderen Clever.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096