23948sdkhjf

Våbenhvile på Lindø: Fayard og Vestas i dialog om malingpletter

Efter en åben strid mellem de to største spillere på Lindø port of Odense, Fayard og MHI Vestas, forsøger de to naboer nu at komme uenigheder imøde ved at snakke sammen. 

Det skriver Fyens.dk

- Vi har fået skabt en dialog mellem MHI Vestas, Fayard og Lindø Port of Odense, hvor vi helt overordnet får talt om tingene. Vi har nogle løbende møder og en bedre koordinering mellem vores aktiviteter og de aktiviteter, MHI Vestas har. En dialog, som ikke har været der før, men som er blevet skabt, og det er vi egentlig glade for, siger Fayards forretningsudvikler Kristian Eidnes Andersen til Fyens.

Som Søfart tidligere har skrevet, blussede stridighederne op, efter at en række ansatte hos MHI Vestas samt naboer til havnen kritiserede, hvordan pletter af maling ødelægger private biler på havnens parkeringsplads og i øvrigt også lander på huden, bygninger og i naturen. Anklagerne lød på, at pletterne stammer fra skibsmaling hos Fayard.

Fayard afviste indledningsvist anklagerne, og værftets brancheorganisation Danske Maritime opfordrede kritikerne til at parkere et andet sted.

Ifølge Fyens har MHI Vestas tidligere måttet afbryde et kursus i et vindmølletårn, fordi deltagerne blev ramt af malingpletter. Nu skal bedre koordinering forebygge, at MHI Vestas' aktiviteter i højden falder sammen med sprøjtemaling og sandblæsning hos Fayard. 

Læs mere: Danske Maritime afviser kritik af Fayard: "Parkér et andet sted"

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094