23948sdkhjf

JD-Contractor imponerer med rekordresultat

En eksplosiv vækst i både top- og bundlinje får ikke familien bag Holstebro-virksomheden til at overveje et salg.
Med et resultat efter skat på 112,9 mio. kr. og en bruttofortjeneste på 159,1 mio. kr. blev regnskabsåret 2010/11 det hidtil bedste på flere parametre for JD-Contractor A/S.

Det får dog ikke familien bag Holstebro-virksomheden, som specialiserer sig i udlægning, nedgravning og reparation af kabel- og rørinstallationer under vand, til at overveje et salg.

- Der er slet ingen planer om at sælge. Virksomheden har aldrig været drevet med salg for øje. For os er det en blanding af arbejde og hobby. Ville vi sælge, så havde vi nok ageret anderledes og eksempelvis ikke have så megen kapital bundet i virksomheden. Den er slet ikke klargjort til salg – fordi den ikke skal sælges, siger Rasmus Normann, direktør og hovedaktionær, til Børsen.

Han er søn af stifter Gert Normann og arbejder sammen med broderen Dennis i firmaet, der tæller 120 ansatte.

Nye projekter venter i 2013
De seneste år har været ren optur for JD-Contractor, som igen i år kunne lade sig kåre som Gazelle-virksomhed efter en vækst på over 600 procent i løbet af fire år.

Den status er JD-Contractor sikker på at bevare efter 2010/11-regnskabet, som da også glæder direktøren.

- Det er ikke så ringe endda. Vi har haft et meget travlt år. Faktisk har vi løbet stærkere, end vi burde kunne og har præsteret mere end 100 pct. kapacitetsudnyttelse, fordi alle 120 medarbejdere har ydet en stor indsats, og vi har chartret fartøjer og materiel ind, siger Rasmus Normann.

Han vurderer, at det indeværende regnskabsår ikke kan blive helt lige så godt. Dermed er væksten dog ikke ovre, og allerede fra 2013 tyder meget på, at nye og store projekter venter.

Og skal man tro direktøren, bliver det altså fortsat med familien Normann i spidsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078