23948sdkhjf

Schneider Electric hædret for energiindsats

Mens politikerne forhandlede og diskuterede verdens klimaudfordringer i Durban, Sydafrika, blev Schneider Electric hædret med international miljøpris for sin indsats for at reducere koncernens CO2-forbrug.
Med Virgin-ejer Richard Branson i spidsen blev Schneider Electric den 7. december tildelt en Gigaton Award af miljøforkæmperne The Carbon War Room, The Gigaton Throwdown, and the World Climate Summit for sit arbejde med at reducere koncernens CO2-udledning samt udviklingen af fremtidens energirigtige el-netværk; smart grid.

- Vi hylder Schneider Electric som vinder af Gigaton-prisen for sit enestående arbejde med at reducere koncernens energiforbrug, som kan sætte nye standarder inden for virksomheders miljøhensyn og bæredygtighed, siger Jigae Shah, der er CEO for Carbon War Room, som kæmper for bedre vilkår for initiativtagere til markedsbårne klima-løsninger.

Tog egen medicin
Den internationale hæder går godt i spænd med Schneider Electric's vision om at være global specialist i energioptimering. I Danmark ser den administrerende direktør prisen som et skulderklap efter en målrettet energiindsats globalt som lokalt.

- Det er dejligt med denne anerkendelse. I Danmark har vi ikke bare fokuseret på at hjælpe andre virksomheder med at skære ned på deres energiforbrug til gavn for både miljøet og bundlinjen. Vi har rent faktisk taget vores egen medicin og lavet et energitjek i vores hovedkvarter i Ballerup. Nu har vi på knap et år sparet mere end 200.000 Kwh på simple ting som at slukke for strømmen, når alle medarbejdere er gået hjem, forklarer Ole Sander, CEO for Schneider Electric Danmark.

Gigaton-prisen bliver uddelt til firmaer, der inspirerer og udfordrer andre virksomheder til at køre deres forretning så CO2-neutralt som muligt. Schneider Electric blev hædret som Best-in-class. Selskaber som Suntech, Tesco, Phillips, Swisscom og Centric blev hædret i branchespecifikke kategorier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094