23948sdkhjf

Seas-NVE har sat sit nye direktørhold

Adm. direktør Jesper Hjulmand har netop udnævnt en ny koncerndirektion, der fremover skal drive de overordnede strategiske linjer i energi- og fibernetkoncernen Seas-NVE.

Konkurrencemyndighederne godkendte den 24. juni Seas-NVE’s køb af Radius Elnet samt Ørsteds privatkunde- og udelysforretning, og dermed står den sjællandske energi og fibernetkoncern foran en stor integrationsproces. Købet betyder, at Seas-NVE bliver det største danske energi- og distributionsselskab med 2,8 mio. kundeforhold og 40 procent af al transporteret el i det danske distributionsnet.

- Seas-NVE bliver med ét en meget stor forretning og får en helt anden strategisk og finansiel styrke i forhold til at drive den videre konsolidering i energibranchen og udvikle vores positioner på produktion, infrastruktur og kundeløsninger. Med 750 nye kolleger styrker vi vores kompetenceplatform bredt, selvfølgelig også på direktørniveau. Det nye direktørhold skal sikre den nødvendige strategiske ledelse og skabe fremdrift i forhold til selskabets ambitiøse mål om at gå foran, når det gælder den grønne og digitale omstilling, siger Jesper Hjulmand.

Seas-NVE’s kommende koncerndirektionen udgøres foruden den administrerende direktør af tre overordnede direktørområder: Finance, Regulatory Affairs og Corporate Affairs.

Koncerndirektionen udgøres af pr. 1. september af CEO Jesper Hjulmand, CFO Ole Hillebrandt, Chief Corporate Affairs Officer Jesper Lange samt Chief Regulatory Officer Knud Pedersen. 

Den nyudnævnte koncerndirektion indsættes som formænd for bestyrelsen i Seas-NVE’s datterselskaber.

Seas-NVE’s nye organisation og koncernstruktur træder i kraft under forudsætning af, at købet af forretningsaktiviteter fra Ørsted gennemføres som planlagt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094