23948sdkhjf

Direktørskifte i Dansk Energirådgivning

Efter 7 år som adm. direktør hos Dansk Energirådgivning har Michael Kamstrup Søndergaard valgt, at tiden er inde til at give stafetten videre.

Da virksomheden samtidig med direktørskiftet opsplittes i to virksomheder, bliver det ikke bare én men to direktører, som overtager posten.

Johnny Ryser tiltræder som adm. direktør hos Dansk Energirådgivning, mens overtageren af direktørposten i Dansk Biogasrådgivning endnu ikke er offentliggjort, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

En central opgave for de to nye adm. direktører at sikre en god overgang til to selvstændige virksomheder, der begge har stort udviklings- og vækstpotentiale.

I Dansk Energirådgivning bliver det altså Johnny Ryser, der den 1. september 2020 overtager direktørposten. Johnny Ryser har gennem de seneste 5 år arbejdet i ledelsen hos Dansk Ingeniør Service, heraf også 4,5 år som partner. Med sine mange års erfaring inden for både rådgivning og projektledelse skal Johnny være med til at sikre Dansk Energirådgivnings fortsatte udvikling indenfor rådgivningsydelser målrettet grøn omstilling og bæredygtig udvikling i virksomheder.

- Dansk Energirådgivning er en central spiller i den grønne omstilling og har gennem en meget høj faglighed, kvalitet og dedikation skabt betydelige energibesparelser og dermed blandt andet CO2-reduktion for dansk erhvervsliv. Jeg glæder mig til at være med til at bygge videre på det fantastiske stykke arbejde, som Michael Kamstrup Søndergaard og ikke mindst de dygtige medarbejdere har leveret. Jeg går til opgaven med stor ydmyghed, og samtidigt med et ønske om at fastholde og videreudvikle Dansk Energirådgivnings position som den vigtigste rådgiver på energibesparelser, siger Johnny Ryser.

Den nye direktør i Dansk Biogasrådgivning offentliggøres først senere på året.

Brancher i rivende udvikling

Efterspørgslen på både biogas- og energirådgivning er steget støt de seneste år, hvilket også er én af grundene til, at ejerskabskredsen har valgt at opsplitte virksomhederne. Begge brancher står overfor en ny energispareordning til årsskiftet, hvormed det forventes, at virksomhedernes og forsyningssektorens incitament til grøn omstilling fastholdes.

I bestyrelsen takker man Michael for hans engagerede og dedikerede indsats og ser samtidig frem til at byde velkommen til to nye, ambitiøse adm. direktører. 

- Michael overdrager en veldreven virksomhed. I de seneste år er det blevet udviklet nye forretningsområder i virksomheden, som nu skal vise deres værd. Vi har samtidig en ambition om, at vi skal plante et flag eller to i nye lande i de kommende år, og her er vi sikre på, at Johnny er den rette mand til at løfte opgaven, udtaler Søren Kristensen, bestyrelsesformand i Dansk Energirådgivning.

Topjob hos nedbryder

Når Michael Kamstrup Søndergaard forlader Dansk Energirådgivning er det for at sætte sig i direktørstolen i nedbrydningsfirmaet Kingo Karlsen. 

Han overtager jobbet efter Thomas Kingo Karlsen, der har bestredet stillingen i 24 år. 

- Med valget af Michael Kamstrup Søndergaard får vi en stærk lederprofil, der har et godt fundament ift. at drive Kingo fremad og vækste forretningen på et marked under stor forandring. Jeg har kendt Michael gennem en årrække, og jeg ser frem til, at han bliver en del af Kingo med ansvar for og i samarbejde med vores dygtige kolleger at udvikle virksomheden yderligere, siger Thomas Kingo Karlsen.

Michael Kamstrup Søndergaard forlader Dansk Energirådgivning den 31. august 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11