23948sdkhjf

Farvel til første investor: Batteri-producent henter frisk kapital

VisBlue, der producerer batterianlæg der kan lagre energi fra solcelleanlæg, har fået en ny invstor med om bord. Samtidig betyder det et farvel til investeringsfonden Borean, der var virksomhedens første investor tilbage i 2014.

Det oplyser VisBlue i en pressemeddelelse.

Det har fra start været Boreans plan at sælge den aarhusianske sol- og vindbatteriproducent til det private investeringsmarked.

 I 2019 blev det besluttet, at investeringsfonden skulle udfases, hvilket betyder, at Borean skal afvikle sine investeringer senest i 2022.

- Vi har været glade for Boreans tiltro og støtte, som har været uvurderlig for os. Vi ser frem til en ny rejse, hvor vi skal arbejde tæt sammen med vores nye og eksisterende investorer, siger CEO i VisBlue Søren Bødker.

Nye og erfarne kræfter

Virksomhedens investorer består nu udelukkende af business angels i det private kapitalmarked.

Virksomhedens eksisterende investorer Kim Gardø Christensen, gennem selskabet Kick Green Invest, Jesper Andersen, gennem selskabet Enemærket Holding og Ole Lysgård Madsen, gennem selskabet LM Consult, fortsætter deres investeringsrejse i VisBlue med nylig tilført kapital.

Business angel Peter Aaby, gennem selskabet PA Smith, indtræder nu i VisBlue som investor og den nye investor vækker begejstring i det aarhusianske firma.

Med en baggrund som iværksætter af ATEK Teknik, der blandt andet arbejder med nødstrøm og backupløsninger, bidrager Peter Aaby med en tung nichekompetence indenfor batteribranchen. Peter Aaby har desuden været igennem en exit af sin virksomhed i 2012 til den svenske koncern Coromatic, der var ejet af EQT kapitalfond.

- Det er en stor succes for VisBlue, at vi har fået Peter med ombord. Den brancheerfaring som Peter kan bidrage med, er uundværlig for os og vi glæder os til at starte et langvarende samarbejde med ham, hvor hans kompetencer kan hjælpe os i vores videre udvikling og vækstrejse, siger Søren Bødker. 

Om VisBlue

VisBlue er en aarhusiansk batteriproducent, der producerer bæredygtige batterier til opsamling af overskudsstrøm fra solceller og vindmøller, samt til stabilisering af elnettet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078