23948sdkhjf

Dansk Fjernvarmes landsmøde aflyst

Grundet det stigende smittetryk i Danmark, ser Dansk Fjernvarme sig nødsaget til at aflyse årets landsmøde.

- Vi har håbet til det sidste, at vi kunne afholde landsmødet i en eller anden form. Vi har i længere tid været bevidste om, at landsmødet, som vi kender det med flere end 2.000 deltagere i et tætpakket konferencecenter, ikke blev en mulighed i år, men vi havde håbet på at kunne afvikle et mindre landsmøde med færre deltagere. Heller ikke dette anser vi som ansvarligt med det stigende smittetryk, vi oplever, lyder det fra bestyrelsesformand Jesper Frost Rasmussen.

Selvom store dele af samfundet er åbnet igen, er virussen her stadig, og Dansk Fjernvarme vil ikke bidrage til smitten ved at invitere medarbejdere i branchen til et stort arrangement, hvor risikoen for smitte stiger.

- Sikkerheden for medarbejdere kommer altid først. Og selvom vi anser vores landsmøde for både vigtigt og givende for branchen, er det ikke vigtigt nok til at udsætte branchen for smitterisiko. Det er nu, vi skal vise ansvarlighed og samfundssind, hvilket vi gør med denne aflysning, fortæller Jesper Frost Rasmussen.

Beslutningen kan ikke trækkes længere

Dansk Fjernvarme har siden foråret fulgt udviklingen tæt og lagt et hav af forskellige planer i håbet om, at landsmødet kunne gennemføres på den ene eller den anden måde. Men beslutningen om en aflysning kan ikke trækkes længere.

Læs også: Dansk Fjernvarme vil gafle 300.000 nye kunder med individuelle løsninger

- Dansk Fjernvarmes landsmøde er et kæmpe event, som tager rigtig lang tid at planlægge. Det kræver store ressourcer i vores sekretariat, men der er også mange eksterne samarbejdspartnere involveret i aktiviteter, som skal aflyses. Vi har derfor vurderet, at det er bedre at bruge ressourcerne på andre områder, hvor vi ved, at det har gang på jord og kan skabe værdi for medlemskredsen, lyder det fra formanden.

Landsmødet skulle have været afholdt den 29.-30. oktober. Dansk Fjernvarme opfordrer dog de mange ledere og bestyrelsesmedlemmer til at beholde krydset i kalenderen og i stedet samles til strategiseminar, eventuelt på tværs af flere bestyrelser, hvis det er med muligt med corona-restriktioner.

Dansk Fjernvarme arbejder desuden på en virtuel konference torsdag den 29. oktober, hvor dele af indholdet fra det oprindelige landsmøde kan opleves.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.158