23948sdkhjf

Verdo siger farvel til divisionsdirektør: Hapser ny profil hos Cowi

Overtagelsen af fjernvarmenettet i Herning og omegn for et år siden gjorde Verdo til landets femtestørste fjernvarmeforsyning. Dét kombineret med en forsyningssektor, der står over for markante udviklingsopgaver inden for grøn omstilling, digitalisering samt at fokusere på forbrugernes tillid, betyder, at energiselskabet nu er klar til en helt ny fase af forsyningsaktiviteter.

Derfor har Verdo valgt en ny profil til at lede området.

Brian Seeberg tiltræder derfor stillingen som divisionsdirektør for Verdo Forsyning per 1. september.

- Brian Seeberg har den rette udviklingsorienterede og projektorienterede profil til at løfte Verdos forsyningsaktiviteter. Med sin indsigt i energi- og klimapolitikken samt faglige kompetencer i hele varmeværdikæden skal Brian Seeberg lede drift og - ikke mindst - udvikling af vores forsyningsnet samt styrke vores indsats i den grønne omstilling til gavn for vores forbrugere og for klimaet, siger Jakob Flyvbjerg Christensen, administrerende direktør i Verdo.

Farvel til Jesper Sahl

Samtidig med at Verdo siger goddag til Brian Seeberg, siger selskabet farvel til divisionsdirektør Jesper Sahl. 

Det sker efter gensidig aftale, oplyser Verdo i en pressemeddelelse.

- Jesper Sahl har gennem en årrække ydet en stor indsats for at gøre Verdo til en af de mest effektive energiforsyninger i Danmark. Nu er der brug for andre kompetencer, og derfor også en anden profil til at lede vores forsyningsaktiviteter, siger Jakob Flyvbjerg Christensen.

Jesper Sahl har været ansat i Verdo siden 2009.

Fra Cowi til Verdo

57-årige Brian Seeberg kommer til Verdo fra konsulentbranchen, hvor han i de seneste ti år har været divisionsdirektør for Cowi Industri og Energi samt haft en række andre lederstillinger og projektlederstillinger.

Desuden har han været medlem af bestyrelsen i tænketanken Grøn Energi under Dansk Fjernvarme, Dansk Industri Energis bestyrelse, og han har deltaget i den tidligere regeringens strategiske projekt med fokus på grøn vækst og digitalisering af forsyningssektoren.

Fokus på varme

Brian Seeberg er uddannet maskiningeniør og har i hele sin karriere beskæftiget sig med især varme i energianlæg. Hos Verdo kommer Brian Seeberg med et solidt ledelsesfundament samt indsigt og forståelse for energisektoren og energi- og klimapolitikken. Den store erfaring skal styrke forsyningsaktiviteterne.

- Min kerneopgave bliver at sikre grøn, billig og effektiv energi til forbrugerne. Jeg har især haft interesse for varme, men ser også frem til drive vandforsyningen. Desuden har jeg i de seneste år beskæftiget mig med den grønne omstilling og digitalisering af energisektoren, og derfor vil jeg også fokusere på at hjælpe Verdo videre i den grønne og digitale retning, siger Brian Seeberg.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25