23948sdkhjf

Viessmann og Velux indgår partnerskab

Som led i samarbejde overdrager Velux Gruppen i visse markeder distributionen af varmtvandsbeholdere og styring til solvarme til Viessmann pr. 1. januar 2012.
For at nå en større kundegruppe og forbedre tilbuddet af solvarmeløsninger har Velux Gruppen og Viessmann indgået et partnerskab.

Det indebærer, at Velux Gruppen i visse markeder overdrage distributionen af varmtvandsbeholdere og styring til solvarme til Viessmann, som også vil samdistribuere Velux tagintegrerede solfangere sammen med deres egne produkter. Således vil Velux solfangere fremover blive koblet sammen med Viessmanns varmtvandsbeholdere og styring til solvarme.

- Det nye partnerskab udvider vores omfattende produktportefølje til alle energityper og applikationer. I tillæg til vores eksisterende pladesolfangere og vakuumsrørsolfangere kan vi nu også tilbyde Velux tagintegrerede solfangere med deres æstetiske integration i taget. Vi tror på, at det vil styrke salget i begge vores virksomheder, siger Dr. Thomas Schweisfurth, Chief Sales Officer hos Viessmann.

Internationalt partnerskab
Partnerskabsaftalen gør Velux Gruppen i stand til at sælge tagintegrerede solfangere og tilbehør igennem Viessmanns distributionskanaler. Viessmanns varmtvandsbeholdere og styring til solvarme vil fortsat blive leveret og supporteret af Viessmann igennem deres veletablerede salgsnetværk.

Aftalen dækker Østrig, Belgien, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Holland, Irland, Italien, Norge, Portugal, Spanien, Sverige og Schweiz. Som et resultat af det nye partnerskab vil Velux Gruppen ikke længere sælge varmtvandsbeholdere til solvarme på disse markeder.

Partnerskabet træder i kraft d. 1. januar 2012. Den praktiske implementering forventes afsluttet i løbet af det første halvår 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.395