23948sdkhjf

LORC på pengejagt

Testcenteret LORC på Lindø har fået stillet 130 mio. kr. i udsigt, hvis man vel at mærke skaffer tilsvarende beløb selv. Pengejagten er i fuld gang.
LORC har fået lovning på 130 mio. kr. til sin vindmølletestbænk – hvis man selv skaffer 130 mio. kr. Eks-direktøren er optimistisk, skriver P4 Fyn.

Læs: Massiv støtte til vindtest-center

En enten-eller-situation
LORCs eks-direktør Claus Hviid Christensen, der fratrådte sin stilling i går, fortæller til P4, at man har sat alle sejl til for at hente de 130 mio. kr. hjem.

-Vi arbejder benhårdt på den sag, men det er ikke en sag, hvor jeg kan sige, at vi er 50 pct. i mål, fordi der findes kun to muligheder: Ikke at komme i mål eller komme helt i mål. Hvis man ikke skaffer alle de penge, der skal bruges i medfinanciering, så har man ingen af dem, siger han til P4 Fyn.

Han fortæller, at man afsøger alle muligheder: virksomheder, banker og pensionsfonde. Samtidig understreger han, at det ikke er nemt at skaffe 130 mio. kr. i disse tider, og at der derfor gøres en dyd af at afsøge alle muligheder.

På spørgsmålet om, hvorvidt LORC når i mål og skaffer pengene, svarer Claus Hviid-Christensen:

-Det tror vi på, ja.

Forlader LORC til fordel for Dong
Direktør Claus Hviid Christensen havde onsdag d. 30. november 2011 sidste dag hos LORC. Han har sagt ja til en stilling hos Dong Energy.

Læs: Ny direktør hos LORC på Lindø

LORC har allerede ansat en ny direktør, der dog først tiltræder pr. 1. februar 2012.

Kommunikationschef Tea Tramontana vil indtil da fungere som direktør.


Læs mere om: LORC
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078