23948sdkhjf

Det sker: Grønt, dansk fællesfremstød i Mellemøsten

DI arrangerer et fælles dansk fremstød i forbindelse med World Future Energy Summit i januar 2012.
For fjerde år i træk får danske virksomheder mulighed for at profilere sig på en dansk fællesstand i forbindelse med World Future Energy Summit.

Det er DI, der med fællesstanden, vil hjælpe virksomhederne til at finde flere potentielle kundeemner og kontakter samt at facilitere udveksling og deling af viden, idéer og erfaringer.

- Det er et højt profileret arrangement, som giver Danmark og danske virksomheder mulighed for at markedsføre danske teknologier og løsninger over for kunder og beslutningstagere i Mellemøsten, Europa, Asien og USA, siger Hans Peter Slente, direktør for DI Energibranchen på DIs hjemmeside.

En del af Masdar-initiativet
World Future Energy Summit 2012 har med konference og udstilling fokus på vedvarende energi og bæredygtige teknologier og løsninger. Eventen tiltrækker politiske beslutningstagere, policy makers, virksomhedsledere, investorer, videnskabsfolk og virksomheder fra hele verden deltager.

Udstillingen er en del af Masdar, der er ansvarlig for opførelsen af Masdar City – verdens første CO2-neutrale og affaldsfri by. Til projektet er der afsat mere end 17 milliarder dollars, og det forventes, at der over de næste 10 år investeres yderligere 50 milliarder dollars i forbindelse med hele Masdar-initiativet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094