23948sdkhjf

Tre-For forventer millionoverskud i 2012

På Tre-Fors repræsentantsskabsmøde kom det frem at selskabet budgetterer med et overskud på 40 mio. kr. for 2012. Et tal, der sagtens kunne have været højere, lyder det.
I 2010 præsterede forsyningsselskabet Tre-For et resultat efter skat på 107 mio. kr. og i 2011 forventes et overskud på 50 mio. kr. Nu oplyser selskabet at man for 2012 budgetterer med et overskud på 40 mio. kr. Det skriver P4 Fyn.

Læs: Acceptabelt resultat for Tre-For

Kunne have været højere
Det var på Tre-Fors repræsentantsskabsmøde at selskabet fremlagde budgettet for 2012 og dermed også forventningen om millionoverskuddet.

- Vi kunne have budgetteret med et overskud på 100 millioner kroner mere, siger Knud Steen Larsen, der er administrerende direktør i Tre-For og tilføjer:

- Men vi vil hellere reducere overskuddet og sikre lave priser til vores kunder, siger han.

Resultatet 2011
Den positive udmelding kommer efter at man i regnskabet for første halvår af 2011 måtte se et million-underskud på 47,6 mio. kr. i øjnene. Et resultat Knud Steen Larsen langt fra var tilfreds med.

- Resulatet er bestemt ikke tilfredsstillende, sagde han dengang til JydskeVestkysten, men benyttede dog chancen til at henlede opmærksomheden på de positive tendenser.

- Tre-For Energi A/S har præsteret langt over de forventninger, vi havde opstillet. Omkring 75% over budgettet siger alt om et forretningsområde, der er i vækst, og som samtidig har leveret varen, når det handler om energirådgivning og energimærkning. Ligeledes kommer vores tre forsyningsselskaber alle ud med bedre resultater end forventet, sagde Knud Steen Larsen.

Læs: Minus hos Tre-For efter første halvår


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094