23948sdkhjf

Tidligere MHI Vestas-profil til Siemens Gamesa

Vindmølleproducenten har udnævnt tre nye medlemmer af sin topledelse.

Lars Bondo Krogsgaard skal stå i spidsen for koncernens onshore-division. Han er tidligere co-CEO hos MHI Vestas og CEO hos Nordex Acciona.

Han overtager stillingen efter Alfonso Faubel, der forlader Siemens Gamesa med omgående virkning.

Lars Bondo Krogsgaard tiltræder dog først den 1. november, og indtil da vil Siemens Gamesas koncernchef Andreas Nauen stå i spidsen for divisionen.

Samtidig er Beatriz Puente med virkning fra 1. december blevet udnævnt til chief financial officer. Hun kommer fra en stilling som executive managing director finance & administration hos NH Hotels.

Sidst men ikke mindst er Juan Gutiérrez blevet udnævnt til CEO for Siemens Gamesas service-division. Han overtager stillingen efter Mark Albenze, der har arbejdet hos Siemens Gamesa og Siemens de sidste 28 år.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi har været i stand til at udpege tre meget talentfulde og erfarne ledere til vores team, og også at vi med disse udnævnelser kan vi diversificere af virksomheden, siger Andreas Nauen.  

Udnævnelserne kommer blot to dage efter, at Siemens Gamesa hentede Jorge Magalhães fra Vestas ind som teknologichef. Dermed er der i denne uge skiftet på fire nøgleposter.

Siemens Gamesa præsenterede tidligere på dagen regnskab for tredje kvartal af regnskabsåret 2019/2020, og det viste et fald i omsætningen på 10 pct. og et underskud på 1,2 mia. kr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157