23948sdkhjf

Efter shit-storm: Udledning af spildevand skal nu på konference

På grund af medieinteressen for planlagte udledninger af mekanisk renset spildevand i blandt andet Øresund har Hofor foreslået, at alle aktører med interesse i udledning af spildevand samles og diskuterer fremtidens standard for spildevandsudledning.

Info

Konferencen finder sted tirsdag d. 15. september 2020, kl. 9-16 på Axelborg i København.

Miljøminister Lea Wermelin deltager

Danva arbejder i øjeblikket på at stykke det endelige program sammen.

Det har fået Danva, der er er en interesseorganisation for alle, der arbejder professionelt med vand og spildevand, til at invitere til høring den 15. september 2020.

Det skriver Hofor i en pressemeddelelse.

Ambitionen er at alle med interesse for emnet deltager, så debatten bliver så nuanceret som muligt og at alle ideer og forbehold kommer på bordet.

Danva skriver på sin hjemmeside, at formålet med konferencen er at skabe et overblik over problemstillingen med udledningerne og at kortlægge, hvad udfordringerne med de forskellige typer udledninger er.

Derudover skal der også kigges på regnbetingede udløb, overløb fra kloaksystemer, by-pass på renseanlæg, planlagte udledninger mv.

Håbet er, at man på konferencen kan få belyst fælles løsninger for udledning af regn- og spildevand, der kan leve op til samfundets forventninger.

Miljøminister Lea Wermelin bakker op om tiltaget og deltager i konferencen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.226