23948sdkhjf

Brat udskiftning i toppen hos energiselskab

Hos Thy-Mors Energi byder sommeren på bratte udskiftninger i toppen.

Det skriver Nordjyske, der kan fortælle, at administrationschef Henrik Petersen og lagerchef Preben Bro i slutningen af juni begge blev fritstillet med øjeblikkelig virkning, mens HR-chef Diana Andersen har valgt at sige sin stilling op.

Ifølge avisen har den nu tidligere administrationschef ikke fået nogen forklaring på, hvorfor han så pludseligt måtte forlades sin post efter mere end 26 års ansættelse hos selskabet. 57-årige Henrik Petersens vurdering er, at ledelsen har ønsket at gøre plads til yngre kræfter, og det er da også den 35-årige Helle Baunsgaard Aachmann, der tager over på posten.

I en meddelelse til Thy-Mors Energis repræsentantskab har adm. direktør Lars Peter Christiansen udlagt skiftet som organisationsændringer som led i strategiimplementering.

– Organisationsændringer er ikke odiøse. Livscyklussen for en virksomhed er at tilpasse sig i forhold til omkostningsstruktur og kompetencesammensætning. Helle Baunsgaard Aachmann kommer fra en revisionsstilling i BDO, og hun har været ansat hos os i godt to år i en stilling som økonomichef under Henrik Petersen. Det har så været min vurdering, at vi kan nøjes med én person til at håndtere vores økonomifunktioner, siger Lars Peter Christiansen til Nordjyske.

Energidirektøren understreger, at der ikke har været noget at udsætte på forgængeren.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094