23948sdkhjf

44.500 kunder får indflydelse i Nyfors

Forsyningsvirksomheden afholder Repræsentantskabsvalg for første gang i fire år - 44.500 kunder tages med på råd.
36 borgere fra Brønderslev og Han Herred har udsigt til at blive medlem af Nyfors’ Repræsentantskab, som har afgørende indflydelse på beslutningerne i den nordjyske forsyningsvirksomhed.

- Kunderne ejer en del af Nyfors, så det er positivt, at nogen af dem også har lyst til at påvirke udviklingen i deres egen forsyningsvirksomhed. Nu håber vi, at mange også benytter sig af muligheden for at stemme på deres foretrukne kandidat, siger Henrik Mentz, direktør i Nyfors.

Valget foregår i perioden fra den 15. november til den 2. december, og alle der aftager el fra Nyfors kan stemme via brev eller Nyfors’ hjemmeside.

Sidste ord i alle beslutninger
Repræsentantskabets 36 medlemmer mødes nogle gange om året, hvor de bliver orienteret om udviklingen i Nyfors, der afstemmes forventninger og budgetter, og det besluttes hvilke ydelser, Nyfors skal satse på. Derudover udpeger medlemmerne en bestyrelse på otte mand, som har sidste ord i alle beslutninger i Nyfors.

- Det nye Repræsentantskab træder sammen i december for at vælge en bestyrelse. Bestyrelsens opgave er at drive Nyfors efter de retningslinjer, som bestyrelsen får afstemt med Repræsentantskabet, forklarer Henrik Mentz.

- Med en omsætning på knap 300 mio. er det store tal der arbejdes med. Budgettet for 2012 lover godt og fortsætter tendensen fra de sidste år, er det en virksomhed i positiv udvikling, det nye Repræsentantskab får indflydelse på, uddyber Henrik Mentz.

Interesse for solceller og fibernet
Nyfors, der i år fejrer 100-års jubilæum har udviklet sig til at være en multiforsyningsvirksomhed, som både sælger el, fibernet og produkter til det intelligente hjem. Visionen er at optimere hverdagen for kunderne ved at gøre husstande til selvforsynende enheder med solceller, der giver energi, fibernet, der giver hurtig adgang til verden, alarmsystemer, som skaber tryghed, og fjernstyrede stikkontakter, der giver besparelser på forbruget.

Især solceller og fibernet har kundernes interesse i øjeblikket.

- Kunderne har fået øjnene op for grøn energi og moderne teknologi, og vi får rigtig mange henvendelser om både fibernet og solceller. Der er god økonomi i solceller, og investeringsmæssigt er det kommet indenfor rimelighedens grænser, og det tror jeg tiltaler vores kunder, siger Henrik Mentz.

Direktøren ser frem til at byde velkommen til en ny flok repræsentanter, som forhåbentlig bakker op om Nyfors’ nuværende strategi om at styrke lokalsamfundet og at optimere hverdagen for kunderne.

- I fremtiden fortsætter vi udbredelsen af fibernet, og vi vil tilbyde endnu flere smarte ydelser. Nyfors ønsker at udvikle kundernes brug af produkter, som forbedrer deres komfort og dermed bidrager til en optimeret hverdag, siger Henrik Mentz. En strategi som han håber det nye repræsentantskab vil bakke op om.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109