23948sdkhjf

Desmi vandt Entrepreneur Of The Year 2011

Pumpeproducenten vandt Ernst & Young’s konkurrence for Danmarks mest succesfulde vækstvirksomheder.
Så kom afslutningen på den danske del af vækstkonkurrencen Entrepreneur Of The Year. Efter et længere opløb blev vinderen afsløret af den uafhængige jury, som kårede den nordjyske leverandør af pumpeløsninger Desmi som årets danske entrepreneur, der skal dyste med verdens bedste vækstvirksomheder i Monaco i juni 2012.

Den danske vinder, er en industrivirksomhed og leverandør af pumpeløsninger med hovedsæde i Nørresundby. Virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1834 og har således allerede fejret deres 175 års jubilæum. Alligevel lægger virksomheden vægt på at bevare en innovativ tilgang og forstå at udnytte de muligheder, som det globale marked giver.

Global vækststrategi gav konkurrencekraft
- Viljen til forandring og ambitionen om fortsat at skabe sund vækst er og bliver afgørende. Og det er netop det, der kendetegner årets vindervirksomhed. Vi har med en virksomhed at gøre, der har forstået at forandre gamle rutiner og har udnyttet, at verden er blevet global til at styrke sin konkurrencekraft, udtalte den uafhængige jury for Entrepreneur Of The Year ved landskåringen i Bella Center.

Desmi blev ved landskåringen desuden anerkendt for deres arbejde med en flerstrenget produktstrategi og ambitionerne og visionerne om at skabe en overlevelsesdygtig virksomhed med sund vækst i alle produktområderne.

- Hvis man skal overleve i den globale verden, og man vil ligge forrest i kapløbet om sund vækst i fremtiden, er det internationale marked utroligt vigtigt. Her udmærker Desmi sig ved en visionær ledelse, som har forstået at etablere produktion og salg på de markeder, hvor væksten ligger i de kommende år. Det gør i særklasse Desmi til en global spiller med en høj eksportandel, uddybede juryen i Entrepreneur Of The Year.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094